Zychtbaar

Sociale media advertenties

Ga in gesprek met je doelgroep met sociale advertenties

Sociale advertenties voor ieder platform

Zychtbaar betere conversie

Bij Zychtbaar begrijpen we het belang van sociale advertenties bij het promoten van merken in elke branche. We hebben een diepgaand begrip van adverteren op alle sociale kanalen, inclusief Facebook, Instagram, Linkedin, TikTok, Snapchat, YouTube en Twitter.

Nu de concurrentie op alle sociale advertentieplatforms toeneemt, is het cruciaal om een robuuste strategie met kwaliteitsadvertenties te implementeren om de concurrentie te verslaan en het juiste publiek te bereiken.

Waarom sociale advertenties?

Social media advertenties zijn onmisbaar in de marketingmix

Sociaal adverteren is een integraal onderdeel van elke strategie voor merkbekendheid. Dit zou voor bedrijfseigenaren geen verrassing moeten zijn. Omdat maar liefst 80% van de internetgebruikers nu een Facebook account heeft, terwijl andere platforms ook aanzienlijk groeien, heb je een sociale aanwezigheid nodig.

Sociale reclame is niet alleen een ‘must have’ van merkbekendheid, maar het moet ook in elke marketingstrategie aan de orde komen. Welke platforms zouden voor jouw bedrijf kunnen werken? Wordt je inhoud gezien door de juiste mensen? Worden kanalen consequent gebruikt? Cruciale vragen die gesteld moeten worden.

Met sociale advertenties kun je het advertentie budget rechtstreeks richten op de doelgroep die voor je bedrijf het belangrijkst is.

Social media bureau Amsterdam

Zychtbaar helpt met social media adverteren

De afgelopen 7 jaar hebben we sociale media voor diverse bedrijven beheerd, voornamelijk binnen het mkb segment. Van e-commerce webshops, tot stratenmakers, hoveniers en HR-bedrijven. Dit doen we voor bedrijven in heel Nederland, maar onze focus als social media bureau is Amsterdam en omstreken. We zijn een full-service en flexibel social media bureau met diensten als strategie ontwikkeling, creatief media design, sociale advertenties, pagina communitybeheer, influencer campagnes en nog veel meer. Als je sociaal denken centraal wilt stellen voor je merk, dan zijn wij het social media bureau in Amsterdam voor jouw bedrijf.

Als het gaat om advertenties op sociale media, dan is iedere campagne anders, en vraagt dan ook om een andere benadering en aanpak. Zychtbaar analyseert voor én overlegt met jouw bedrijf om ervoor te zorgen dat je op de juiste platforms adverteert en met de juiste doelgroepen in gesprek gaat.

Start direct met social media advertenties

Advertentiecampagnes op social media kunnen alle kanalen omvatten of zich op één platform richten, afhankelijk van van het budget en welk kanaal de meeste ROI (Return on investment) geeft voor jouw bedrijf.

We bieden de volgende social advertentie diensten aan:
  • Sociale retargeting
  • Analyse van sociale media
  • Creatie van sociale media campagnes
Elke strategie wordt ontwikkeld met het oog op de zakelijke behoeften van de klant en de huidige marketingstrategie. Je campagne wordt vervolgens beheerd om de prestaties en budgetuitgaven te optimaliseren. Je ontvangt maandelijks een rapport met de sociale advertentie activiteiten en prestaties.