Zychtbaar

Online adverteren

Adverteren met SEA

Direct zichtbaar bovenaan de eerste pagina van zoekresultaten

Jouw website bovenaan een pagina met zoekresultaten plaatsen, is een uitstekende manier om meer bezoekers naar je site te trekken. Dit op een natuurlijke manier doen via SEO kost tijd, toewijding en geduld. Wat als je al direct wilt starten met klantwerving, sales en leads?

Betaalde zoekadvertenties kunnen direct zichtbaarheid op de bovenste pagina opleveren. Het enige dat je nodig hebt, zijn duidelijke bedrijfsdoelen, een bepaald budget, trefwoorden om op te adverteren en effectieve bestemmingspagina's om onmiddellijk live te gaan met je SEA (Search engine advertising) / PPC (Pay per click) campagne.

Betaalde Zoekadvertenties (SEA)

Zychtbaar direct bezoekers naar je website

Betaalde zoekadvertenties leveren niet alleen direct verkeer, maar zijn ook zeer gericht. Je website wordt alleen weergegeven als mensen zoeken naar de zoekwoorden die je selecteert. Afhankelijk van de opzet van de campagne(s), heb je volledige controle over wat je adverteert, waar en wanneer je advertenties verschijnen, en vooral over je budget.

Onze SEA specialisten hebben uitgebreide ervaring met betaalde zoekadvertenties op Google Ads en Bings Ads. We zijn ervan overtuigd dat we voor jouw bedrijf een positieve ROI (Return on investment) kunnen genereren via betaalde zoekadvertenties.

We kunnen je vandaag nog op weg helpen en je advertenties in een mum van tijd in de zoekresultaten vertonen. Bovendien komen nieuwe Google Ads-adverteerders in aanmerking voor een gratis advertentie kortingscode ter waarde van maximaal €110 om je op weg te helpen.

Advertentie bureau in Amsterdam

Direct zichtbaar bovenaan de eerste pagina van zoekresultaten

Als professioneel advertentie bureau bieden we een transparante, doorlopende advertentie service om ervoor te zorgen dat jouw betaalde advertentiecampagnes blijven presteren en te allen tijde geoptimaliseerd blijft. Dit houdt in dat ons team van marketingexperts jouw campagnes regelmatig controleren en verbeteren. In grotere campagnes kan dit zelfs tweemaal daags zijn.

De service die ons advertentie bureau in Amsterdam kan bieden, zal je online aanwezigheid een vliegende start geven en zeer gericht verkeer opleveren met gemakkelijk meetbare conversies. De kernwaarden van ons advertentie bureau zijn onder meer transparantie, dus je maandelijkse advertentie performance rapport geeft precies aan wat er gebeurt en waar je mediabudget aan wordt besteed.