Zychtbaar

Social media marketing

Social media marketing bureau Amsterdam

Je bedrijf laten groeien met sociale media

Zychtbaar zorgt voor engagement

Aangezien ongeveer 42% van de bevolking regelmatig sociale media gebruikt, lijkt het gek om sociale media te negeren als onderdeel van jouw digitale marketingmix.

Social media marketing verwijst naar het gebruik van social media platforms zoals Facebook, Linkedin, Instagram, Twitter, Pinterest (en meer) om je zakelijke doelen te bereiken. Of het nu je doel is om de bekendheid van je merk binnen een nichesector te vergroten of om grote hoeveelheden verkopen in een specifieke branche te stimuleren, er is meer dan waarschijnlijk een plek voor jouw bedrijf op het gebied van sociale media.

Sociale media is één van de snelstgroeiende culturele pijlers (zo niet de grootste) en het is vaak de eerste plaats waar mensen naartoe gaan bij het maken en delen van inhoud, het zoeken naar nieuws en nog veel meer. Dankzij de instroom in de samenleving bloeit het nu met merken die allemaal schreeuwen om je aandacht te trekken en de beste te worden.

Hoe kan Zychtbaar je helpen om gezien te worden op sociale media?

Zychtbaar resultaat

Sociale media kunnen een aantal zakelijke problemen oplossen, van het lanceren van een product en het genereren van naamsbekendheid tot het genereren van hoogwaardige leads of het stimuleren van de verkoop. Als deskundig social media bureau hebben we op praktijk gebaseerde kennis van hoe je optimaal sociale media kunt gebruiken om je doelstellingen te bereiken, en bovendien hoe social media te integreren met andere kanalen.

Er zijn twee belangrijke aandachtspunten binnen sociale media waar wij als social media marketing bureau mee te maken hebben, dat is organische sociale media en betaalde sociale media. Organisch sociale media verwijst naar alle niet-betaalde activiteiten op sociale mediakanalen; eigenlijk alles wat je ziet wanneer je het profiel van een merk bezoekt, van het beheren van kanalen tot communities. Betaalde sociale media is wat er bij berichten staat vermeld verdeeld over de pagina op social media pagina's: gesponsorde content. Beide zijn integraal aan elkaar als het gaat om het ontwikkelen van een sterke social media strategie, wat jouw doel ook is en in welke branche je ook zaken doet.

Groei middelen: tools, actualiteit & rapportage

Om binnen social media te groeien heb je de juiste tools nodig. We bieden daarom ook diensten om overzicht en inzicht te behouden en te verkrijgen, zoals inzichten door 24/7 relevante actuele berichten te volgen en daardoor te luisteren naar je doelgroep, tools om tijdig actuele informatie te delen en rapportage tools.

Rapportage is een belangrijk onderdeel van onze sociale media diensten. Met inzichtelijke en nauwkeurige rapportage kunnen we al onze activiteiten beoordelen en actie ondernemen op basis van de gestelde doelstellingen en KPI's, zodat we ervoor kunnen zorgen dat we de best mogelijke resultaten leveren.

Waarom kiezen voor Zychtbaar als je marketingbureau voor sociale media?

Zychtbaar heeft ervaring in sociale groei voor jouw branche

Van content creatie, grootschalige advertentie campagnes tot specifieke social media campagne promoties. We hebben het allemaal al voor je gedaan en delen maar al te graag onze ervaring met jouw bedrijf. Als uw social media marketing bureau in Amsterdam kun je bij Zychtbaar rekenen op: